Irány pecázni bérelt autóval

Olcsó autóbérlés Budapesten

Haverokkal akarunk elmenni egy országos horgász-túrára, amihez rengeteg előszervezési munkára lesz szükség. Elsősorban el kell döntenünk, hogy hárman vagy négyen utazzunk és hogy pontosan melyik horgásztavakat is látogassuk végig. Mert legalább egy hónapot szeretnénk pecázással tölteni és ahhoz még egy olcsó autóbérlés is szükségeses lesz.

Olcsó autóbérlés vidékre

Amikor összeírtuk az utazókat, kiosztottuk a feladatokat, hogy mindenkit lehetőség szerint egyenlő arányban terheljenek meg a feladatok és senkise érezze magát túlterhelve. Én magamra vállaltam a szállás és az olcsó autóbérlés feladatának a megszervezését és lebonyolítását. Úgy gondoltam, hogy ez igazán nekem való feladat, mert ehhez értek a legjobban.

Olcsó autóbérlés profiktól

Körbenéztem az interneten, hogy pontosan merre is akarunk menni és ennek megfelelően állítottam össze egy itinert. Mikor, hol fogunk megszállni, hány kilométert fogunk utazni egy nap és hol lesznek a szállásaink. Miután autentikus utazást szervezünk – ezalatt azt értem, hogy full nomád – így szállodák szóba sem jöhettek, csakis panzió vagy reményeim szerint minden tó mellett egy kis faház, ahol mindannyian elférünk. Ehhez kellett az olcsó autóbérlés megoldása, amit sokak ajánlása alapján a Határautó csapata fog majd megoldani.

Miért ők? Erre a kérdésre baromira egyszerű a válasz. Mert ők a legprofibbak abban, hogy jó állapotú kocsikat maximálisan elérhető áron és mindehhez elképesztően elfogadható feltételekkel adnak. Ezért fogok tőlük ajánlatot bekérni. Először is felmentem a honlapjukra és tájékozódtam, hogy egyáltalán milyen választékuk van és tényleg tudnak-e segíteni az olcsó autóbérlés megvalósításában. Nem csalatkoztam, tényleg találtam pár igazán jó ajánlatot a honlapjukon. Persze a rivális ajánlatokat is igyekeztem megnézni, de olcsó autóbérlés kategóriában egyszerűen tényleg verhetetlenek.

Amikor kiválasztottam, hogy melyik kocsi lenne számunkra az ideális, akkor felhívtam őket és egyeztettem velük egy időpontot, hogy mikor tudom személyesen megnézni a kocsit, kipróbálni és megállapodni az olcsó autóbérlés feltételeiben. Abban maradtunk, hogy másnap megyek el hozzájuk és akkor ott mindent le tudunk tisztázni. Amikor megérkeztem hozzájuk, már a fogadtatás is kedvező volt, mert kávéval kínáltak, kedvesek voltak, megmondom őszintén, teljesen szokatlan módon egy autókölcsönző cégtől.

Elkezdtünk beszélgetni a terveinkről és annyira szerencsés voltam, hogy az egyik vezető testvére a Magyar Horgász Szövetség alelnöke, és így még varázslatosabbá vált ez a napom! Azonnal fel is hívta és megbeszéltem vele, hogy innen egyenesen hozzá megyek és átbeszéljük azt hogy mi mit raktunk össze és hogy neki mik lennének a javaslatai. Amikor végeztem a végnél, aláírva a papírokat, akkor fel is hívtam ezzel a fantasztikus hírrel a fiúkat és mondtam nekik, hogy ők is csatlakozzanak hozzám a Szövetségbe.