Irodafelújítás

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat a cégemmel, mert hosszú évek óta stabil megrendelés-állománnyal és ügyfélkörrel rendelkezünk, amelyek révén költöznie kellett a cégünknek. Rengeteg irodát néztünk meg, és a végén meghoztuk azt a döntést, hogy olyan helyre fogunk menni, ahol irodafelújítás lesz szükséges. Ennek oka egyszerű. Annyira irreális a budapesti iroda-ingatlanpiac, hogy nem vagyunk hajlandóak éveken keresztül többet fizetni, mert korábban valaki egy szépet alkotott!

Irodafelújítás, de kivel?

Cégünk profilja alapvetően zöldfalak készíttetése, majd telepítése, illetve növényekkel kapcsolatos lak- és kertberendezési tanácsadás, így azért volt elképzelésünk hova fordulhatunk az irodafelújítás elvégzésével kapcsolatosan. Partnereink között van egy pár kivitelező és tervező cég is, ezért azonnal volt egy-két cég, akikkel át tudtuk beszélni a tervünket. Ők segítettek az első megbeszélések leszervezésében, annak érdekében, hogy megtaláljuk a számunkra legmegbízhatóbb és profibb csapatot.

irodafelújítás

Az irodafelújítás nehézségei

A kezdeti lelkesedésünk majdnem alábbhagyott, amikor szembesültünk vele mennyi bürokráciai akadály, engedélyeztetés, lakókkal való küzdelem, stb. vár ránk. De szerencsére megismertünk egy olyan ingatlanost, aki kimondottan felújítani való és ráadásul irodának szánt lakásokkal foglalkozik. Mert az nagyon hamar kiderült, hogy ez egy teljesen új állatfaj, amivel nekünk is meg kellett ismerkedni és barátkozni. Mert aki olyan lakást keres, ahol az első lépés az irodafelújítás, az bizony vértezze fel magát kellő türelemmel és energiával. Szerencsére mi mindkettővel jól álltunk.

Először is megtaláltuk a tökéletes lakást, világos, központi helyen van és a közlekedés és parkolás is fantasztikus. Nekünk ez fontos volt, mert a növény installációinkat mindenképpen be kell mutatnunk a megrendelőink részére, így az irodafelújítás menete során az összes referencia munkánkat igyekeztünk beépíteni. Amikhez ki kellett építeni a megfelelő víz és locsoló rendszereket, hálózatot, továbbá figyelembe kellett venni a lakók elvárásait is. Ez természetesen nem is volt kérdés a részünkről.

Az irodafelújítás zökkenőmentesen ment, a kivitelező csapat munkamorálja és minőségi színvonala egyszerűen non plus ultra volt. Rengeteg saját ötletük és javaslatuk is volt, mert alapvetően erre a piacra specializálódtak és minden olyan megrendelőt boldogan szolgálnak ki, ahol az irodafelújítás során kihívásokkal találkozhatnak. Mert lássuk be, a zöldfal rendszerek kiépítése és telepítése, az nem hétköznapi feladat senkinek sem.
A végeredmény magáért beszél. Csodaszép környezetet sikerült teremtenünk az irodában, aminek csodájára járnak a lakók is. Tartottunk egy kávézós, sütizős ismerkedést, ahova szinte mindenki eljött és megmondom őszintén, azóta a házból is szereztünk új ügyfeleket. Végeredményben nagyon szerencsésen zárult a költözés projektünk.